Wie is Marco Janssen van Mazaa?

Grafisch ontwerper Marco Janssen uit Culemborg

Mazaa is een grafisch ontwerpbureau van mij, Marco Janssen. Ik kom uit Culemborg en ben gespecialiseerd in het ontwerpen van logo’s, huisstijlen, posters, ebooks, websites en nog veel meer andere grafische producten.

Hoe is het allemaal begonnen

Met vormgeven ben ik al mijn hele leven bezig en ik heb al veel uitgeprobeerd. Wat ooit begon met LEGO-bouwwerken, tekenen, het maken van pixel-art en fotografie, is inmiddels uitgegroeid tot mijn grootste passie en werk. Tijdens mijn studie op het Grafisch Lyceum Utrecht (waar ik later ook afgestudeerd ben) ben ik in 2014 Mazaa gestart om mijn werk te kunnen delen met anderen.

Wat doe ik nu

Momenteel werk ik voor veel verschillende creatieve opdrachtgevers uit allerlei sectoren. Onder andere voor Nederlands grootste online community Frankwatching en dé kerstsite van Nederland: Christmaholic. Ook kloppen veel DJ’s en producers bij mij aan voor een logo-ontwerp, visual of artwork voor hun producties. Zie hieronder een greep uit mijn klantenbestand:

 

Mazaa werkt onder andere samen met Frankwatching, Intratuin, Tony Junior en Christmaholic

 

Interesse gekregen?

Voor het maken van een passend logo, een huisstijl, poster, website, flyer, visual, ebook, artwork, social media-uitingen en voor nog vele andere producten ben je bij mij aan het juiste adres.