Wie is Marco Janssen van Mazaa?

Grafisch ontwerper Marco Janssen uit Culemborg

Mazaa is een grafisch ontwerpbureau gespecialiseerd in grafisch ontwerp, drukwerk en animaties van mij, Marco Janssen. Ik kom uit Culemborg en ik heb het geluk dat ik actief mag zijn voor vele verschillende creatieve ondernemers.

Wat ik het liefst doe en waar ik het meeste energie uit haal is het samen met jou het bedenken, ontwerpen en realiseren van een nieuw product. Denk bijvoorbeeld aan een complete nieuwe huisstijl met logo, brand book, visitekaartje, social media templates en nog veel meer. Niks is leuker dan een passende huisstijl te ontwerpen bij jou en je product en deze ook nog in gebruik te zien.

Hoe is het allemaal begonnen

Met vormgeven ben ik eigenlijk al mijn hele leven bezig en ik heb al veel uitgeprobeerd. Wat ooit begon met LEGO-bouwwerken, tekenen, het maken van pixel-art en fotografie, is inmiddels uitgegroeid tot mijn grootste passie en werk. Tijdens mijn studie op het Grafisch Lyceum Utrecht en naast mijn vorige baan bij Frankwatching (tot september 2022) ben ik in 2014 Mazaa gestart om mijn werk te kunnen delen met anderen.

 

Mazaa werkt onder andere samen met Frankwatching, Intratuin, Tony Junior en Christmaholic

 

Interesse gekregen?

Voor het maken van een passend logo, een huisstijl, animatie, flyer, ebook, visitekaartje, website ontwerp en voor nog vele andere producten ben je bij mij aan het juiste adres.