Branding voor DJ’s en artiesten

Branding voor artiesten - Mazaa

Jouw branding als DJ & artiest is heel belangrijk bij het laten groeien van je fanbase en het verkrijgen van optredens. Jij wilt herkenbaar zijn voor je doelgroep en je wilt graag opvallen tussen de vele andere artiesten. Een passende muzikale huisstijl kan hierbij goed bij helpen.

Als grafisch ontwerper zet ik mij graag in bij het versterken van jou als merk en het begeleiden op het gebied van muziek en vormgeving. Zelf ben ik al jaren actief voor vele artiesten in de muziekbranche (bekijk mijn portfolio bij het tabblad ‘Artiesten’) waardoor ik precies weet wat jouw branding sterker kan maken. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw logo, een compleet nieuwe huisstijl met een handig brand book, maandelijkse schedules met jouw optredens, stickers, visitekaartjes en nog veel meer.

Hoe werkt het? Een stappenplan!

Nummer 1
Samen in kaart brengen van je missie en visie. Wat zijn jouw doelen en ambities, waar loop je nu tegenaan, waar wil je over een aantal jaren staan en hoe gaan we hier naartoe werken met jouw nieuwe branding?

Nummer 2
Vervolgens ga ik met jouw ambities en doelen aan de slag met het bedenken en ontwerpen van twee passende moodboards. Dit om samen met jou een richting te bepalen voor jouw nieuwe huisstijl.

Nummer 3
Het vormgeven van je branding, van je logo tot een brand book, een contentplanning, Instagram-filter en het bedenken en ontwerpen van concepten voor op jouw socials. Dit inclusief templates waarmee jij zelf aan de slag kunt.