Luxe en duurzame kerstkaarten laten ontwerpen

Kerstkaarten header 2023

Hoe leuk is het om dit jaar je werknemers, collega’s en/of zakenrelaties eens extra te verrassen met een luxe kerstkaart?! Ik help je dan ook graag met het bedenken en ontwerpen van een unieke kerstkaart in jouw huisstijl. Dit met de mogelijkheid om ze volledig duurzaam te laten drukken en te verzenden. Benieuwd naar wat ik tot nu toe heb ontworpen? Neem dan een kijkje in mijn portfolio.

Specificaties

Je hebt keuze uit een ongevouwen A5 formaat of een gevouwen A6 formaat kerstkaart. Daarbij mag je kiezen of je voor een duurzame papiersoort gaat die gemaakt is van gerecyclede vezels, of dat je voor een papiersoort met zilveren glitters gaat voor een extra kerstgevoel. Aan jou de keuze!

Verzending en levering

De kerstkaarten worden standaard geleverd met bijzondere en duurzame Imposter enveloppen. Deze zijn gemaakt van gebruikte posters uit de Nederlandse cultuursector die ervoor zorgen dat jouw kerstkaart nog eens extra opvalt in de brievenbus. Daarnaast help ik je graag bij het versturen van de kerstkaarten zodat ze ruim voor de kerstdagen nog bij jouw contacten op de deurmat liggen.

Wraft kerstkaart
Prijzentabel kerstkaarten Mazaa 2023