Over mij

Met vormgeven ben ik al mijn hele leven bezig en ik heb al veel uitgeprobeerd. Wat ooit begon met LEGO-bouwwerken, tekenen, het maken van pixel-art en fotografie, is inmiddels uitgegroeid tot mijn grootste passie en werk. Tijdens mijn studie op het Grafisch Lyceum Utrecht (waar ik later ook afgestudeerd ben) ben ik in 2011 Mazaa gestart om mijn werk te kunnen delen met anderen.

Momenteel werk ik voor veel verschillende creatieve opdrachtgevers uit allerlei sectoren. Onder andere voor Nederlands grootste online community Frankwatching en dé kerstsite van Nederland: Christmaholic. Ook kloppen veel DJ’s en producers bij mij aan voor een logo-ontwerp, visual of artwork voor hun producties. Zie hieronder een greep uit mijn klantenbestand:

 

 

Voor het maken van een passend logo, een huisstijl, poster, website, flyer, visual, ebook, artwork, social media-uitingen en voor nog vele andere producten ben je bij mij aan het juiste adres. Interesse gekregen? Neem gerust contact met me op via de button hier beneden of stuur een mail naar info@mazaa.nl.